Kennisplatform

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Maar je wilt niet dat dit jarenlang duurt? OMNN biedt een ideale oplossing voor de officemedewerkers die verder willen dan hun huidige mbo-niveau: het Kennisplatform. Met het Kennisplatform verhoog je in korte tijd je werk- en denkniveau naar hbo. De trainingen zijn online of offline te volgen. De opbouw van de trainingen zie je in het schema.

OMNN biedt met het Kennisplatform een palet aan trainingen voor de officemedewerker met onder andere trainingen op:

  • Persoonlijke groei
  • Professionele ontwikkeling
  • Communicatie
  • Digitale vaardigheden
  • Commerciële vaardigheden
  • Administratieve vaardigheden
  • Organisatie en coördinatie

Voor meer informatie over de trainingen klik hier.

Voor wie?

Voor (ex-) secretaresses, managementondersteuners of officemanagers, office assistent, directiesecretaresse, administratief medewerker, juridisch secretaresse, virtueel assistent, telefoniste, receptioniste of met andere woorden: de officemedewerker die zich graag wil ontwikkelen, in korte tijd veel wil bereiken en naar een hbo werk- en denkniveau wil gaan.

Vooropleiding

Afhankelijk van de training kan er naar vooropleidingseisen gevraagd worden.

Doel en Opzet Kennisplatform

Met het aanbod op het Kennisplatform ga je zelf aan de slag met alles wat jij belangrijk vindt als succesvolle future proof officemedewerker. Je leert kritisch naar jezelf te kijken en gaat met je eigen leerdoelen aan de slag. Door het aanbod van de verschillende trainingen  maak je de keuze welke vaardigheden je wilt verbeteren zoals bijvoorbeeld je digitale vaardigheden, je taalvaardigheid in zowel Nederlands, Duits als Engels en je kunt werken aan je administratieve-, communicatieve-, management- en presenteervaardigheden. Waar mogelijk koppel je de opdrachten aan je eigen werkomgeving. Kortom; je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

De offline trainingen zijn kleinschalig en op locatie in Assen. Je krijgt daarom intensieve en persoonlijke begeleiding. De trainers zijn ervaringsdeskundig in hun eigen vakgebied. Omdat de lesstof zo praktijkgericht is, is deze direct toepasbaar in jouw eigen situatie. Je zult daarom snel resultaat merken. Je bent gauw weer ‘future proof’ als je een training volgt!.

Opleidingsadvies?

Wil je meer informatie over het Kennisplatform of wil je weten of het wat voor jou is?
Wij helpen je graag met trainingsadvies. Bel of mail voor meer informatie en/of vrijblijvend advies.