Team

Corine van Dijk-Tol

Corine is sinds 2012 eigenaar en oprichter van Office Management Noord-Nederland. De vele praktijkervaring en vakkennis in de secretariële wereld, wil Corine graag delen. Haar kennis en kunde wordt bij OMNN ingezet om mooie modules en trainingen aan te bieden. Kennisoverdracht en samen de kwaliteit van het secretaresse vak verbeteren in haar motto. Met haar kracht als innovator en verbinder is zij de drijvende kracht achter OMNN.
Hiernaast is Corine ook eigenaar van Tol Secretarie. Tol Secretarie is een secretariaatskantoor voor de secretariële – en telefonische ondersteuning op afstand – zonder deze afstand te voelen. Voor meer informatie over Tol Secretarie kijk je op de website.

Femke Feenstra

Femke is onze onderwijsadviseur. Zij houdt zich bezig het ontwikkelen van een opleidingsplan en de ontwikkeling en optimalisering van het lesmateriaal. Kennisoverdracht, mensen enthousiasmeren en activeren, dat is waar Femke van houdt.

Femke weet met haar pabo en universitaire achtergrond richting onderwijs, theorie en praktijk goed samen te brengen. Met haar brede kennis over didactiek en leerontwikkeling en de vele praktijkervaring van de trainer, kan ze een goed advies geven over kwalitatief en praktisch goed lesmateriaal. Daarnaast staat ze voor onderwijsinhoudelijke vragen voor je klaar.