Exclusieve kortingsactie voor leden van SPIN

OMNN is trotse sponsor van SPIN. Daarom hebben we nu een mooie actie voor leden van SPIN. Wanneer je je voor 1 maart 2022 aanmeldt voor de jaaropleiding 2022 (binnen 1 jaar van mbo naar hbo-niveau) krijg je een gratis DISC Profiel voor secretaresses cadeau (t.w.v. €200,00).

Wat houdt de jaaropleiding 2022 in voor mij?
OMNN biedt een jaaropleiding aan voor (ex-)secretaresses die verder willen dan hun huidige mbo-niveau. In korte tijd verhoog je je werk- en denkniveau van mbo via mbo+ naar hbo.
In totaal telt de jaaropleiding 10 inspirerende lesdagen verdeeld over 10-12 maanden. Met onder andere modules als: social media, slim werken, digitale technieken, presenteren en nog veel meer. Bij afronding van het opleidingstraject ontvang je een hbo-certificaat. Dit is een waardevolle aanvulling op je CV.

Wat is een DISC Profiel voor secretaresses?
In dit profiel krijg je specifieke informatie over jouw stijl in samenwerking in een secretariële omgeving. Daarnaast krijg je inzicht in jouw specifieke kwaliteiten en aandachtspunten. Dit kan helpen om op secretarieel gebied meer successen te boeken.

Vervolgens krijg je inzicht in hoe je de DISC stijl van jouw manager/leidinggevende kan herkennen en welke basisbehoeften relevant zijn bij een goede samenwerking. Dan is het de kunst om jouw gedrag en communicatie af te stemmen op de DISC stijl van je manager/leidinggevende. Secretarieel succesvol zijn begint bij zelfinzicht en inzicht hebben in jouw manager/leidinggevende.

Waar moet je aan voldoen om deel te nemen aan de actie?
Om deel te kunnen nemen aan deze mooie actie dien je lid te zijn van SPIN.
Bij aanmelding op onze website vermeld je daarom:
1. jouw lidnummer van SPIN
2. de kortingscode: SPIN2022
Na controle van je lidnummer en activering van je code heb je recht op de korting.*

Zien we je gauw? Meld je dan nu aan!

 

*De actie is geldig tot 01-03-2022.