Geslaagd Secretaressehogeschool 2020

Geslaagd…

Op dinsdag 27 oktober 2020 heeft de eerste groep deelnemers uit Doetinchem de opleiding afgesloten met een certificaat en prachtige cijfers. Voordat de uitreiking plaatsvond gave de deelnemers hun eindpresentatie. De ingeleverde portfolio’s met de opdrachten en zelfreflecties waren indrukwekkend.

Foto van links naar rechts: Lenny Engel, Corine van Dijk, Linda Koel, Ellen Belterman, Hetty Huisman, Mirella Saaltink. Niet aanwezig maar wel geslaagd, Wenke Wullink.

Deelnemer aan het woord: Ellen Belterman

Een opmerking van Ellen Belterman uit haar portfolio – deelnemer uit Doetinchem; “De opleiding sluit goed aan bij de praktijk. Wij hebben al aangegeven dat de volgorde en inhoud van een aantal lessen anders en soms inhoudelijk beter kan. Met deze aanpassingen is de secretaressehogeschool echt een mooie opleiding en een verrijking voor mensen die zich willen ontwikkelen in het vak. Ik wens jullie heel veel succes met de secretaressehogeschool en de andere onderdelen van Office Management Noord-Nederland ”.

In Assen is in september 2020 gestart met de opleiding. De groep is – vanwege de corona – klein maar daardoor is er wel alle tijd voor het te behandelen leerstof en heeft de trainer ook alle aandacht voor de deelnemers.

Kwaliteit waarborgen door trainers met praktijkervaring

De trainers die aangesloten zijn bij de Secretaressehogeschool hebben veel praktijkervaring.
De modules die zij behandelen is een onderdeel van hun dagelijks werk. Dit is de enige manier om praktijk en leren in balans te krijgen/houden. Lees meer over de secretaressehogeschool: https://secretaressehogeschool.nl/secretaressehogeschool/